Hogyan működik a Feng Shui

A természetben tapasztalható harmónia megjelenik emberi Életünkben is. Ahol e kiegyensúlyozott rendszer sérül vagy felbomlik, ott energetikai problémák keletkeznek. Energetikai probléma többek közt:

– a vita,

- a veszekedés,

- az álmatlanság vagy

- a felfrissülést nem hozó alvás,

- a kudarcokkal tarkított életút,

- a fizikai és mentális betegségek,

- a tanulási nehézségek,

- a sorozatos bukások,

- ahogy a magánéleti zavarok is.

Amennyiben emeljük környezetünk energiaszintjét, úgy érzékeljük a harmónia megjelenését. Életöröm, boldogság, személyes sikerek, elismerés, egészségi állapotunk javulása, gyógyulás, emberi kapcsolataink minőségi átlényegülése, tanulmányi eredményeink gyökeres változása formájában.

Sokan szerencsének vagy csodának tulajdonítják ezen eseményeket.

Ám, nem azok!

Hanem a természetes, kiegyensúlyozott létünk velejárói.

Minél alacsonyabb szintű energiával bír egy ember, annál alacsonyabb szintű életeseményeket vonz magához.

Az energiaszint emelésével azonban mindez változtatható, minőségileg javítható.

A Feng Shui alapvető célja a környezetünk energiaminőségének magasabb szintre emelése

A tradicionális Feng Shui tanácsadás célja otthonában a harmonikus környezet kialakítása, illetve az Ön által felvázolt problémát okozó esetleges energiablokkok feltérképezése és kioldása. A tradicionális Feng Shui tanácsadás során a látható környezet és a láthatatlan energiák feltérképezése történik az Ön ingatlanán kívül és belül.

 

Javaslataink megvalósításának eredményeképpen többek között a következő változásokra számíthat:

  • kellemes környezet
  • javul az Ön és családja egészsége
  • növekszik motivációja és a kreativitása
  • javulnak a kapcsolatainak minősége
  • fejlődik a tanulási készség
  • javulhat anyagi helyzete

Mire jó a Feng Shui?

A mai kor embere zaklatottságban, rohanásban, idõ hiányban éli életét. A régi kor embere együtt élt a természettel és életét a természet váltakozó ritmusával együtt, összhangban élte. Napi teendõit, és egész életmódját harmóniába hozta a természet rendjével. A mai világ embere hajlamos lebecsülni az õsi bölcsességet, a tapasztalatokra épülõ szokásrendszereket és az öregek bölcs tanácsait.

A feng shui segítségével a mindennapok káosza, renddé alakítható át !!!

Például:

Nincs semmiféle garancia arra, hogy a hálószobában elhelyezett mandarinkacsa pár az ideális partnert vonzza be, addig amíg tele vagyunk gátlással és érzelmi blokkokkal. Vagy a zöldre festett falak az egészség életterületén valóban egészségessé tesz minket, miközben tovább folytatjuk önpusztító életvitelünket. A külsõ élettér kialakítása elõfeltételezi a belsõ változásokat, a lelki nyitottságot és rugalmasságot, a természethez való alkalmazkodást. A természet meghatározott ritmusban, állandó mozgásban és változásban van. Az ember, ha összhangban van e renddel és kész követni a változásokat, életét  boldogságban és harmóniában élheti.

Kinek ajánlott a Feng Shui ?

A Feng Shui tanácsadás Önnek ajánlott, amennyiben szeretné jóval tudatosabban irányítani Sorsát, megtapasztalni e változásokat a mindennapjaiban. Kevesebb energia-befektetéssel, hatékonyabban élni és dolgozni. Egészséges környezetben elégedettebb, boldogabb életet teremteni Önmagának, családjának vagy akár munkatársainak.

 

Némethné Kiss Ildikó
Feng Shui tanácsadó, belsőtér rendező

A weboldal üzemeltetője: Alfaweb Bt (info@komplett-otthon.hu) Copyright 2008 | Kapcsolat | Sitemap | Impressum | Adatvédelem