Spoga, a ZÖLD-ség hazája

Köln, 2012. szeptember 2-4: teltház a hotelekben, az éttermekben és az utcákon. A minden évben megrendezett nemzetközi Spoga+gafa kertészeti szakkiállítás idén is hatalmas sikerrel és nézettséggel zárult.

Több mint 235ezer négyzetméteren mutatta be, közel kétezer kiállító az új és különleges kollekcióját Kölnmesse területén. Az eseményen részt vevők termékei magas minőségről, jó ízlésről, fejlődésről és egyediségről árulkodnak.

A lehetőségek bőségesek: tökéletes hely egy jó üzlet megköttetésére. A Spoga kiállítás évről-évre újabb lendületet kínál a kertészeti piacnak. Ezzel – kiérdemelten – a szakma egyik legrangosabb eseményévé is vált. Az aktuális gazdasági helyzet ellenére az érdeklődés felülmúlta a várakozásokat, s megmutatta, hogy a kert még mindig kulcsfontosságú szerepet tölt be az emberek életében. A vásárlói visszajelzések pozitívak, a kiállítók pedig elégedetten bontották el sátraikat.

Kell ennél több?! Talán igen, hiszen magunknak is azt kívánjuk, hogy hasonló sikerekben bővelkedjen kicsi országunk.

Nyakó Judit lakberendező

http://paio.hu
A weboldal üzemeltetője: Alfaweb Bt (info@komplett-otthon.hu) Copyright 2008 | Kapcsolat | Sitemap | Impressum | Adatvédelem