Karácsonyi nagytakarítás környezetbarát termékekkel
 
Mindannyian várjuk karácsonykor az egész éves munka és az ünnepek előtti rohanás után a megérdemelt pihenést és a meghitt meleg otthon kellemes érzését. Az ünnepek előtt nem lenne teljes az érzés, ha a lakást nem takarítanánk ki. Néhány jó tanáccsal szeretnék segíteni a tisztaság érzéséhez. A lakás helységeinek, berendezéseinek takarításához, tisztításához nincs szükség agresszív szintetikus tisztítószerekre. Ha lehetőségünk van rá, akkor inkább használjuk a porszívót, port törölni pedig akár egy enyhe nedves ruhával is lehet. A nedves ruha azonban foltot hagyhat a felületeken, ezért használjunk olyan természetes alapanyagú terméket (pl. AURO lakk és lazúrtisztító), ami jó egyaránt a lakkozott és a műanyag felületek tisztán tartására is.
 
Az AURO termékek közül az AWALAN háztartási tisztítószer család, kizárólag természetes anyagokból készül, és előállításukhoz hagyományos, kíméletes technológiát használnak.. Minden AWALAN termékre jellemző az ellenőrzött, teljesen bőr és környezetbarát gyártótechnológia. A citromhéjolaj, borecet, glycerin, kamillakivonat és cukortenzid felhasználásával készült termékek nem károsak az egészségre és a tisztított felületre, viszont ugyan azt a hatást érjük el velük, mint a szintetikus tisztítószerekkel. Ha nem csak tisztítószereket hanem ápolószereket is használunk akkor tovább élvezhetjük bútoraink, padlóink szépségét. A felületek tisztítása után hordjunk fel a bútorra illetve a padlóra viaszos ápolószereket ugyanúgy mint például a személyautónknál. A lakásunk nemcsak szebb lesz, hanem a következő tisztítás is később válik szükségessé. Ha már megdolgoztunk érte élvezzük sokáig. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
Rohodi Zsolt
A termékek megvásárolhatóak:
Multimix Festékbolt
Debrecen, Füredi u. 76.
Telefon: (52)368-572
A weboldal üzemeltetője: Alfaweb Bt (info@komplett-otthon.hu) Copyright 2008 | Kapcsolat | Sitemap | Impressum | Adatvédelem