Vásárlási, szállítási és egyéb feltételek

 
Cím: 4032, Debrecen - Böszörményi út
Telefon: +36 (52) 540-540
undefasa@undefasa.hu
 
A távollevők között kötött szerződésekről

Szállítási költségek

 

A csomagok kiszállítását jelenleg Magyarország területére vállaljuk, futárszolgálattal, saját logisztikával, stb. Egyedi esetekben vállaljuk megrendelések teljesítését külföldre is, ebben az esetben lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

Ingyenes házhozszállítás:

100.000,- Ft feletti összeg (ÁFÁ-s) vásárláskor a csomagolás és szállítás ingyenes!

Jó tudni:

  • Kérjük, hogy rendelésekor munkaidőben (hétköznap 8.00 - 17.00 h között) elérhető kiszállítási címetszíveskedjen megadni. Amennyiben a futár nem találja Önt a megadott címen, értesítőt hagy, mely alapján telefonon kérhet másodszori kézbesítést 5 napon belül. Ha az értesítés ellenére nem keresi a csomagot, újabb kiszállításra nincs lehetőség.
  • A rendeléseket 3-15 munkanapon belül igyekszünk teljesíteni, az esetlegesen későbbre várható teljesítésről e-mailben értesítjük. Amelyik termékünk készleten van az már másnap szállításra kerül, illetve a rendelés napján személyesen átvehető a budapesti vagy debreceni telephelyünkön.
  • Személyes átvétel esetén kérjük várja meg értesítő e-mail-ünket.
  • A kiszállítás nem tartalmazza nagyobb tömegű áru (burkolóanyag, kád, zuhanykabin, stb.) bármilyen mozgatását udvarba, emeletre, garázsba, stb. Az anyagmozgatásról a vevőnek kell gondoskodnia. Az áru átadási helye a szállítóeszköz melletti közvetlen árulerakodásra alkalmas hely.
  • Amennyiben egyéb kívánsága van a rendeléssel, kiszállítással kapcsolatban, rendelésekor a megjegyzés rovatban feltüntetheti, és mi igyekszünk teljesíteni.
  • Kiszállításkor szükség esetén a kézbesítők megpróbálják telefonon  elérni vásárlóinkat, ezért kérjük, hogy rendelésekor lehetőleg mobiltelefon-számot vagy munkaidőben elérhető közvetlen vezetékes telefonszámot adjon meg.
  • A gyors kiszállítás érdekében kérjük, hogy rendeléskor pontosan adja meg a szállítási címet és lehetőleg minél több telefonos elérhetőségét tüntesse fel.
  • A számla egyben garancia levél is, melyet a csomag tartalmaz. Kérjük, hogy a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni. Amennyiben a termékeken sérülést észlel, illetve a csomag hiányos, úgy kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
  • Tájékoztatjuk, hogy  kizárólag interneten, az oldalunkon keresztül  érkező rendeléseket tudunk elfogadni és teljesíteni. Megértését köszönjük!

Ha kérdése merül fel a vásárlással vagy kiszállítással kapcsolatban Vevőszolgálatunk elérhetőségein érdeklődhet munkanapokon 9 - 17 h között.

Személyes áruátvétel:

Telephelyeinken lehetséges a megrendelt termékek személyes átvétele (személyes átvételekre munkanapokon 09:00-17:00 között van lehetőség), ebben az esetben a szállítási és csomagolási költséget nem számítjuk fel.

Kérjük, hogy ennél a vásárlási módnál  várja meg e-mail értesítésünket a kért áru raktárba érkezéséről! Személyes átvétel esetén is valószínűleg várni kell a termék beérkezésére!

 
A weboldal üzemeltetője: Alfaweb Bt (info@komplett-otthon.hu) Copyright 2008 | Kapcsolat | Sitemap | Impressum | Adatvédelem