Undefasa Kft.

Telefon: +36 (52) 540-540
4032 Debrecen
Böszörményi út
E-mail: undefasa@undefasa.hu
Weboldal : http://www.undefasa.hu
Forgalmazott termékek
Vásárlási és szállítási feltételek
Az Undefasa-Hungária Kft. 1997-ben alakult Debrecenben, mint a spanyol Undefasa, S. A. csempegyár (www.undefasa.com) termékeinek kizárólagos magyarországi importőre.


Ez a nagykereskedelmi raktár látja el a budapesti, illetve a dunántúli területeket. Az építkezők a termékeinkhez az ország minden megyéjében hozzájuthatnak viszonteladóinknál, illetve építőipari kivitelezéssel foglalkozó partnereinknél.

2002 évben nyitottuk fürdőszoba szalonunkat Debrecenben, amely a modern kor elvárásainak megfelelően épült, ahol igényes körülmények között, kedvező árakon igyekezünk bemutatni termékeinket az érdeklődök számára.A burkolólap kínálat teljessé tétele, valamint a speciális építőipari igények kielégítése érdekében az olasz technológiával dolgozó lengyel Cersanit gyár greslapjainak (kőporcelán), a török Egeseramik gyár kültéri fagyálló lapjainak és a spanyol ROSA Gres medence és ipari burkolatainak nagykereskedelmi forgalmazásával is foglalkozunk.

Ragasztástechnikai és építési segédanyagok tekintetében a MUREXIN, és az Akzo Nobel Coatings Rt. ragasztó üzletága által gyártott SCHÖNOX termékeknek vagyunk nagykereskedelmi lerakata.

Keresés

 
 Kulcsszó:   
 
terméküzlet  
 
Magyar Termékek katalógusaAkciós termékajánló

 
 
 
A weboldal üzemeltetője: Alfaweb Bt (info@komplett-otthon.hu) Copyright 2008 | Kapcsolat | Sitemap | Impressum | Adatvédelem