Vásárlói tájékoztató

Mi ez az oldal?

A www.komplett-otthon.hu weboldal nem webáruházként működik.A weboldalon a szerződött üzleti partnerek termékeinek bemutatása történik, ezért a termékek megvásárlása jelenleg csak a forgalmazók üzleteiben vagy a terméknél megadott egyéb elérhetőségein keresztül lehetséges (email cím, telefonszám).

 

Adatvédelem

A Felhasználók hozzájárulnak, hogy a Szolgáltató kezelje a Felhasználók regisztrációkor megadott adatait. A Szolgáltató kijelenti, hogy Felhasználói által megadott minden adatot, információt, tényt bizalmasan kezel. Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben Felhasználóval szemben a szolgáltatással való visszaélés vagy egyéb bűncselekmény gyanúja merül fel, annak személyes adatait az illetékes hatóságok számára átadja. Az adatok egyéb célra csak az érintett kifejezett írásbeli hozzájárulásának megadása esetén kerülnek felhasználásra. A Szolgáltató vállalja, hogy a regisztráció során a Felhasználók által megadott e-mail címekre nem küld levelet, kivéve a Komplett-Otthon Áruház szolgáltatásaihoz kapcsolódó tájékoztató anyagokat tartalmazó e-maileket, melyek fogadásába a tagok regisztrációjukkal beleegyeznek. A Szolgáltató nem vállal felelősséget az adatok megrongálódásáért, megsemmisüléséért vagy illetéktelen kezekbe kerüléséért műszaki hiba, természeti csapás, terror- vagy bűncselekmény esetén.

Keresés

 
 Kulcsszó:   
 
terméküzlet  
 
Magyar Termékek katalógusaAkciós termékajánló

 
 
 
A weboldal üzemeltetője: Alfaweb Bt (info@komplett-otthon.hu) Copyright 2008 | Kapcsolat | Sitemap | Impressum | Adatvédelem